Pivovarna Laško: Blagi rast dobiti

Bez autora
Aug 22 2012

Grupa Pivovarna Laško ostvarila je 15 milijuna eura dobiti u šest mjeseci ove godine, dok je u istom razdoblju 2011. dobit iznosila 14,8 milijuna eura. Prihodi Grupe u prvoj polovici godine iznose 106 milijuna eura, što je tri posto manje nego lani. Tvrtka je u prvoj polovici 2012. prodala samo 1,8 milijuna hektolitara pića, a kao glavne razloge naveo je slabe tržišne uvjete i pad kupovne moći. Tvrtka je na inozemnim tržištima ostvarila 30 posto prihoda, što je prema Malenkovićevoj ocjeni ohrabrujuće. U revizorskom izvješću tvrtke stoji kako je potrebno poboljšati transparentnost upravljanja određenim poslovnim procesima.

Pivovarna Laško: Blagi rast dobitiGrupa Pivovarna Laško ostvarila je 15 milijuna eura dobiti u šest mjeseci ove godine, dok je u istom razdoblju 2011. dobit iznosila 14,8 milijuna eura.

Prihodi Grupe u prvoj polovici godine iznose 106 milijuna eura, što je tri posto manje nego lani.

Prvi nadzornik Pivovare Laško Vladimir Malenković izjavio je kako je tvrtka u prvoj polovici 2012. prodala samo 1,8 milijuna hektolitara pića, a kao glavne razloge naveo je slabe tržišne uvjete i pad kupovne moći.

Tvrtka je na inozemnim tržištima ostvarila 30 posto prihoda, što je prema Malenkovićevoj ocjeni ohrabrujuće. U revizorskom izvješću tvrtke stoji kako je potrebno poboljšati transparentnost upravljanja određenim poslovnim procesima.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik